Naša tvrtka Monterol d.o.o. osnovana je u jesen 1997. godine sa sjedištem u Umagu, a poslovnicama u Zagrebu, Rijeci, Londonu, Moskvi i Münchenu.

Od tada, skoro već 25 godina, bavimo se trgovinom, graditeljstvom, projektiranjem i inžinjeringom. Nudimo usluge izgradnje u visoko- i niskogradnji, posredujemo i organiziramo radove na gradilištima na hrvatskom, švicarskom i njemačkom tržištu.

Sudjelujući na hrvatskom, švicarskom i njemačkom tržištu u mnogim projektima za internacionalne investitore i naručioce, te u vlastitom aranžmanu, izgradili smo do sada preko 500 000 m2 stambenog i poslovnog prostora.

Monterol je svojim dugogodišnjim iskustvom, građevinskim radovima, zalaganjem u planiranju i kvalitetnim ostvarenjima građevinskih projekata stekao dobro ime i dobre reference.

Zadovoljni naručitelji – investitori i kupci – cijene našu kompetenciju, kvalitetu, fleksibilnost i pouzdanost.

Kao kompetentan i pouzdan partner možemo vam ponuditi kupoprodaju vlastitih nekretnina – stanova, kuća, stambeno-poslovnih objekata, te razvoj, planiranje i izvođenje svih građevinskih radova za Vaše građevinske projekte u Hrvatskoj i Njemačkoj.

Od ideje do gotovog objekta savjetujemo Vas u svim fazama projekta, pokazujemo Vam mogučnosti, ostvarujemo Vaše želje i zamisli.

Čitav tim naših inženjera, arhitekata, planera i poslovođa u hrvatskoj i njemačkoj s bogatim iskustvom jamči kvalitetan razvoj i završetak radova u dogovorenim i planskim rokovima – Vaših i naših projekata.